Foto van Linda Estelle

Gage 2.275,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.275,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Linda Estelle boeken!


Jarenlang was Linda Estelle het gezicht van de populaire dance-act: T-SPOON.

Hit na hit scoorde zij met deze dancegroep en met de megahit "Sex on the Beach" vergaarde zij zelfs wereldwijd succes. Na 8 succesvolle jaren bij T-Spoon heeft Linda Estelle zich vol op haar solocarrière gestort, en met succes........

Met haar enorme uitstraling, fantastische stem en niet te vergeten haar sexy danseressen, zorgt zij voor een energieke show en spetterend slot van uw avond.

De opzwepende songs die u te horen krijgt, maar vooral voorbij ziet komen, staan er garant voor dat u niet stil kan blijven zitten. "Proud Mary", "The Conga" en natuurlijk "Sex on the beach" komen in een rap tempo voorbij. Aangekleed in een jasje van glamour en soul is dit een avond die u niet snel vergeet

´THE COCOON`

Naast haar fantastische solo show, heeft Linda Estelle ook een openingsact ontwikkeld waarmee zij uw opening of introductie net dat stukje meer geeft. Zij ontpopt zich letterlijk van reusachtige cocoon naar een prachtige vlinder naar een sexy souldiva.

Sfeer impressie:
Vreemde ietswat onhelspellende klanken zijn hoorbaar……. Lichten doven en het podium hult zich in een ondoordringbare nevel…….. Een indrukwekkende sound is hoorbaar waarbij het licht flauwtjes opkomt en een reusachtige cocoon zichtbaar is………langzaam gaat het geluid over in een ruis en hoort men het bloed door de bloedbanen stromen, in de verte is een hartslag hoorbaar ……… dan hoor je uit de verte spellende kinderstemmen, deze worden steeds duidelijker en blijken met een hoop onbevangenheid van een kind een liedje te zingen (in de manenschijn)…… Hierbij zie je ook langzaam de vlinder tot leven komen waarbij de donkere cocoon wisselt naar maagdelijk/smetteloos witte vleugels……… . Na een indrukwekkend stukje a-capella hierbij de vleugels en cocoon achter zich latend gaat de laatste uithaal over in een uptempo (feestelijk) nummer ("I’m So Excited").

Linda Estelle staat voor spetterende introductie met vocale kwaliteit in een theatrale sfeer!
Uitgelicht filmpje