Foto van Mannes

Gage 795,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 795,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Mannes boeken!


De in Zwolle geboren zanger Mannes is al jarenlang bezig als zanger. Mannes heeft opgetreden in alle streken van het land. Op bruiloften, in café’s, op personeelsfeesten en elke andere denkbare gelegenheid waar Nederlandstalige muziek populair is, was Mannes te gast. En met veel succes, want hij beschikt over een volle agenda!

Mannes bracht in de afgelopen periode reeds twee andere singles uit. "Zij draagt een ring" en "Hou je mond" die nu wordt opgevolgd door "Een nieuwe begin". Dit liedje is bedacht in een snackbar. Voordat hij de studio indook, zijn Mannes en producer Martin Sterken eerst wat gaan eten in de snackbar om de hoek. "We gingen zitten, boem bats, daar was'ie.", lacht de zanger. Hij vervolgt: "Martin zette zo in één keer een leuke tekst neer."

De tekst van "Een nieuw begin" beschrijft een beetje Mannes zijn leefstijl. "Ik ben ook jong geweest", legt hij uit. Naast de tekst is ook de muziek op hem aangepast. Omdat hij een zanger is die feest wil maken, moet zijn nieuwe single dit ondersteunen. Het moet vrolijk zijn en aanslaan. En dat is gelukt met de single: "Een nieuw begin".

Uitgelicht filmpje