Foto van Marco de Hollander

Gage 595,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 595,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Marco de Hollander boeken!


Op 4 februari 1982 werd Marco geboren in Ter Aar. Als kleine jongen zat hij al achter de microfoon bij zijn vaders piraten radiostation 'Disco Henkie'. Maar kleine jongens worden groot.

Tot op 19 jarige leeftijd zijn eerste single 'Hart van L. O.T.' uitkwam en 'Bedankt zeg ik met rozen'. Als verrassing op het 12,5 jarig jubileumfeest van Radio L.O.T. (tegenwoordig RTV Hollands Midden) waar hij zelf dj is. Als vervolg daarop kwam de CD 'Muziek is mijn leven' uit.

Langzaam begon Marco het steeds leuker te vinden. Er kwam er het album 'Leve de Liefde' uit met daarop de mooie nummers 'Kindervragen' en 'Eeuwige Liefde' een duet met De Vrijbuiters. De CD wordt Marco uitgereikt door De Alpenzusjes Carla en Karin.

Marco helpt begin 2009 de nieuwe omroep RTV Oranje. Binnen 24 uur maakt Marco een single en clip voor de omroep die het Nederlandse lied wil promoten. Marco toert vervolgens door het gehele land om dit nummer en de omroep onder de aandacht te brengen.

In de zomer van 2012 staat Marco op vele grote evenementen. De Sneekweek, Radio NL Zomertoer, TV Oranje Spektakel, NIjmeegse Vierdaagse enzo.

Ook reist Marco naar Turkije 'Orange County' om daar op te treden voor de vakantiegangers. Een groot succes.

Uitgelicht filmpje