Foto van Marga Bult

Gage 1.995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Marga Bult boeken!


Marga Bult wordt als Marga Groeneveld op 2 juli 1956 geboren, in het Twentse dorpje Lattrop. Al in haar tienerjaren treedt ze met diverse orkesten op in haar geboortestreek en in dancings en disco's aan de Duitse kant van de grens. Na een opleiding tot verpleegster vormt Marga samen met ex Teach-Inn zangeres Marianne Wolsink het duo Tulip.

In 1981 heeft de meidengroep Babe een verse zangeres nodig, nadat Gemma van Eck geen zin meer had. Marga wordt de nieuwe leadzangeres van Babe. Babe toerde over de hele wereld, de meiden treden onder andere op voor Nederlandse troepen in Libanon. Op het hoogtepunt van hun succes houdt de groep ermee op, en Marga gaat solo.

Marga vertegenwoordigde Nederland in 1987 met het liedje "Rechtop in de Wind" tijdens het Eurovisie Songfestival in Brussel. Voor de gelegenheid spelde zij haar naam als Marcha. Ze eindigde als vijfde.

Later werd Marga vast panellid van het VARA programma Zeg 't maar. In 1991 ging Marga bij Radio Oost het programma Een Bult Zon presenteren. In 1992 mag Marga in het panel zitten van het Zo vader zo zoon. Daarnaast presenteerde Marga samen met schlagerkoning Dennie Christian het programma Altijd maar draaien van de regionale televisie-omroep TV-Oost.

Marga presenteerde Let's make Music bij de TROS (wordt af en toe nog herhaald), en ze zat ook nog een tijdje bij Veronica's Call TV, ze deed het programma De Droogkap.

Uitgelicht filmpje