Foto van Mark Labrand

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Mark Labrand boeken!


 

Mark Labrand is als Radio538-diskjockey, tv-presentator & voice bekend bij de jeugd van Nederland. Zijn kenmerkende, energieke stemgeluid en aanstekelijke enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat Mark een veel gevraagde personality is voor commercials, voice-overs, merkactivaties & productintroducties.

Met zijn professionele gedrevenheid en enthousiaste manier van communiceren en presenteren is Mark in staat op creatieve en onderscheidende wijze jonge mensen te bereiken en te activeren. Mede door zijn ondernemersgeest en onderscheidende ervaring als radio- en tv presentator is hij in staat mensen te verrassen en te emotioneren. Als dj en mens is hij benaderbaar voor iedereen en geeft zijn tomeloze energie en humor hem een uniek karakter. 

Vanaf nu is Mark ook als DJ te boeken voor exclusieve gelegenheden. Samen met zijn side-kick Stas Swaczyna, bekend als producer van oa Miss Montreal, Do en Los Frequencies, zet Mark een opvallende show neer. Hits van toen en nu paseren in no time de revue; de set van Mark Labrand is het hoogtepunt van de avond waarbij het motto 'dansen tot je erbij neervalt' een understatement is.

Mark is in te zetten voor de meest uiteenlopende opdrachten. Interesse?