Foto van Marlous Oosting

Gage 995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Marlous Oosting boeken!


Marlous Oosting is 24 jaar oud en geboren in Assen. Ze is de derde dochter uit een gezin van vijf kinderen, waaronder ook twee jongere broertjes. Dus de beste omgeving om met beide benen op de grond te staan. Al zijn ze dan wel haar grootste fans. Als kind wist Marlous al dat ze zangeres wilde worden en denkt daar na vele jaren nog steeds het zelfde over…

Als 10 jarige begon Marlous al fanatiek te zingen in een kinderkoor, waar ze veel mee optrad en vaak de solo kreeg. In de jaren die volgden probeerde ze zoveel mogelijk ervaring op te doen en trad op met open dagen, schoolfeesten enz.

Ze bleef zich ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven.

Door aan het programma Idols op RTL 4 mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud door haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hiermee heeft zij ook weer ervaring opgebouwd.

Marlous is destijds in aanraking gekomen met mensen die haar wilden en konden helpen aan een eigen nummer. Het nummer (Als hij s’nachts piano speelt) staat bij de meeste Radiostations sinds zo’n 2 jaar in de playlist, en wordt goed gedraaid. Na dit nummer heeft Marlous in 2007 een contract getekend bij Pinkrecords te Drachten en is ze samen met Eddy Harms aan de slag gegaan. Marlous en Eddy Harms hebben een single uitgebracht, getiteld ‘Jij alleen jij’.


Uitgelicht filmpje