Foto van Martin Morero

Gage 6.700,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 6.700,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Martin Morero boeken!


Het populaire karakter Martin Morero (Peter Paul Muller) uit de RTL4 hitserie Gooische Vrouwen gaat het land in. Een 30 minuten durende tapeshow met herkenbare hits.

Martin Morero zingt niet alleen, hij nodigt het publiek uit om uit volle borst met hem mee te zingen. Op het podium staan daarom beeldschermen met daarop de teksten van alle nummers. Het publiek wordt op zijn Martin Morero’s bij de show betrokken., en het kan zo maar zijn dat Martin Morero je uit het publiek trekt om samen met hem een duet te doen.

Zijn repertoire? De hitsingle "Echte Liefde" en herkenbare meezingers van o.a. André Hazes en Guus Meeuwis. Een meezingshow vol fun met één van Nederlands meest populaire tv karakters.

Peter Paul Muller is een Nederlands acteur, die bekend is van diverse films en televisieprogramma's, waaronder All Stars.

Sinds 2005 is hij te zien als zanger Martin Morero in de komische dramaserie Gooische Vrouwen op RTL 4, waarvan in 2008 het laatste seizoen werd uitgezonden. Als Morero zong hij het nummer Echte liefde, dat drie weken in de Nederlandse Top 40 stond, met als hoogste positie 30. In de serie was het nummer zogenaamd speciaal geschreven voor Martins vrouw Cheryl (Linda de Mol). Martin Morero was natuurlijk ook van de partij in de film Gooische Vrouwen (2011).

Note: als extra optie zijn 2 backing vocals mogelijk. Meerprijs: € 450,-.

Uitgelicht filmpje