Foto van Martine Hauwert

Gage € 1.450,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.450,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Martine Hauwert boeken!


Presentatrice Martine Hauwert is allang geen onbekende meer. Met meer dan 10 jaar TV-ervaring heeft ze al veel verschillende programma’s gepresenteerd. De laatste jaren is ze voornamelijk te zien geweest bij RTL4. Ze presenteerde onder andere 'Mijn man Kan Niet Dansen' en ‘Life is Beautiful'. 'Mijn Leven Mijn Gezondheid' is het meest actueel. De opnames voor weer een nieuw seizoen zijn in volle gang.

Naast haar televisiewerk verzorgt Martine regelmatig presentaties in het land. De ervaring die zij de afgelopen 15 jaar heeft opgedaan met o.a. concerten, theater, events en beurzen maakt haar all round. Door haar spontaniteit, professionaliteit en toegankelijkheid weet zij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten. Zij is dan ook een graag geziene host op evenementen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Martine is met recht een veelzijdige duizendpoot. Naast entertainment en gezondheid heeft ze veel affiniteit met actuele onderwerpen en informatieve programma’s. Zo werkte ze geruime tijd door de Telegraaf als het vaste gezicht van Telegraaf TV. Daar presenteerde ze dagelijks het Nieuws en Shownieuws waarbij regelmatig specialisten en BN-ers aanschoven.

Sinds juni 2014 is Martine presentatrice van 'Mijn leven, Mijn Gezondheid'. Dit RTL4-programma gaat over gezondheid in de ruimste zin van het woord; gezond leven, zorg, ontspanning, inspanning, innovatie en vooral 'genieten van het leven'.

Afgelopen seizoen is Martine daarnaast te zien geweest bij “Life is Beautiful” op RTL4, presenteerde ze backstage reportages van de Ladies of Soul concerten voor Ziggo, was ze gastpresentatrice in het programma 'Vermist' op NPO1 en kwam ze als ambassadrice en presentatrice in actie voor het KWF en Stichting Vier Voeters. Hiervoor is ze naar Roemenië afgereisd om de speciale projecten voor kind en dier onder de aandacht te brengen. 

Door haar persoonlijkhied, expertise en ruime ervaring is ze breed inzetbaar en kunt u Martine boeken voor grote en kleine groepen en verschillende soorten events. 

Martine Hauwert is te boeken voor o.a.:
    * Hosting van uw event
    * Dagvoorzittershap
    * Leiden van discussies
    * Presentaties op beurzen
    * Product introducties
    * Corporate films

Uitgelicht filmpje