Foto van Mattijs Koning

Gage € 750,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 750,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Mattijs Koning boeken!


Matthijs Koning, geboren op 27 september 1991 te Oosterhout. Matthijs had en heeft maar een passie en dat is zingen. Zijn droom is dat hij met het zingen van zijn liedjes een groot publiek blij kan maken en een carrière mag opbouwen in de muziek.
 
Matthijs heeft het zingen niet van vreemden.  Zijn vader en opa zongen al voor hem en vooral zijn opa heeft hierbij grote successen geboekt als helft van het bekende “Duo De Koning” in de jaren 60 en 70. Het kan dus niet anders dan dat Matthijs hier ook wat van heeft meegekregen. Op school begon het met het zingen van een liedje als eindexamenopdracht, hierna volgde de tweede plaats op een talentenjacht waar hij werd opgemerkt door de bekende producer Edwin van Hoevelaak.
 
Dit leverde hem  podiumplaats op het populaire festival Oosterhout Live op en het begin van Matthijszijn carrière was geboren. De muziek van Matthijs is lekker up tempo, stevig gitaarwerk en beat samen met teksten die blijven hangen. Dat zijn talent niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit het feit dat hij inmiddels al diverse malen heeft opgetreden voor TV  en grote zalen zoals het Gelredome, TROS Muziekfeest op het Plein en diverse festivals. Deze week is de nieuwe single van Matthijs, "Honderdduizend woorden" ook Paradeplaat bij Sterren.NL

Uitgelicht filmpje