Foto van Monique Smit & Tim Douwsma

Gage 2.950,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.950,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Monique Smit & Tim Douwsma boeken!


Monique Smit en Tim Douwsma brengen op dit moment veel tijd door in de studio. Het duo is bezig met de opnames van een gloednieuw album dat in mei volgend jaar uitgebracht zal worden door Vosound Records.

Voordat de release van het album er zal zijn zal deze eerst worden vooruitgegaan door een single. Deze 2e singel van Monique & Tim zal in maart wordt uitgebracht. De gehele muzikale leiding van de singel en album is in handen van Jan Smit en Edwin de Groot.

Het is niet voor het eerst dat Monique en Tim samenwerken; het tweetal kent elkaar vanuit de wandelgangen bij de TROS en Sterren.nl. Een hernieuwde kennismaking bij Sterren Dansen op het IJs leidde tot de opname van het duet, Een Zomeravond Met Jou, dat in 2011 op single is uitgebracht.
Het bleek een perfecte match. De eerste samenwerking beviel hen zo goed dat zij nu besloten hebben een compleet album op te nemen.

Monique Smit werd onlangs door kinderen gekozen tot meest favoriete TV presentatrice, waardoor zij de MediaSmarties Award 2012 in ontvangst mocht nemen.
Zij presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 en vanaf volgend voorjaar zal ze ook te zien zijn als presentatrice van het nieuwe programma 'Mijn Vader Is De Beste'.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.

Tim Douwsma is presentator van het programma Karaoke Kids en bracht eveneens al een flink aantal singles op zijn naam, tevens is Tim binnenkort te zien in het programma " De Beste Zanger" .  

 

Uitgelicht filmpje