Foto van Nikki

Gage 2.995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Nikki boeken!


Op 1 maart 2008 zagen bijna drie miljoen televisiekijkers Nikki overtuigend de finale van Idols winnen. Al tijdens de eerste audities maakt Nikki Kerkhof indruk op de kieskeurige jury en tijdens de live voorrondes wordt Nikki al snel de favoriet van honderdduizenden Idols kijkers. De pay off is subliem: Nikki wint Idols 2008 en maakt zich klaar voor een duizelingwekkende tour door Nederland.

Haar eerste single ‘Hello World’ komt op 1 binnen in de Nederlandse top 40, ze geeft samen met Charlene en Nathalie een spetterend optreden tijdens de ‘Toppers in Concert’ show in de Amsterdamse Arena en ook op Koninginnendag rockt Nikki bijna van het podium op het museumplein in onze hoofdstad. Pure passie Nikki en muziek: die twee zijn al dik twintig jaar met elkaar verbonden.
De eerste maanden na Idols lijken als een roes voorbij te gaan. Als haar drukke werkzaamheden het enigszins toelaten en de rust een beetje is wedergekeerd besluit Nikki dat zij de tijd wil nemen om zich volledig te concentreren op haar eerste album. Eind september is het zover, haar eerste single ‘Bring Me Down’ verschijnt. ‘Bring Me Down’ behaalt de top 5, wordt verkozen tot superclip op TMF, Alarmschijf op 538 en is o.a. te horen op de radiozenders 3FM, Qmusic, Radio 538 en SLAM!FM.

Op 24 november kwam haar debuutalbum, Naked, uit, gevolgd door de tweede single "What Did I Do" (volop support op 3 FM). Het album is als Nikki: enthousiast, stijlvol en gepassioneerd. Nikki geeft zich volledig en kan haar spirit, haar emoties en liefde voor muziek op het album kwijt. En als ze dat kan is Nikki op haar aller..allerbest..!

Note: deze prijs betreft een optreden van Nikki in een kleine bezetting! Nikki is ook te boeken met live-band voor een 1 x 60 minuten durend mini-concert voor: € 4200,- (exclusief geluid!).

   


Uitgelicht filmpje