Foto van Noah

Gage 2.895,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands

Prijs € 2.895,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Noah boeken!


Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers maar er zijn er maar enkelen die nét dat beetje meer hebben waardoor ze elk optreden onvergetelijk maken.
Noah is zo´n band! Want of het nou discotheek, café, kermis, bruiloft of feestavond is, Noah zorgt ervoor dat een top-avond wordt! Noah maakt werkelijk overal feest. Met Noah haal je een band in huis die niet alleen muzikaal een topprestatie levert, maar ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie zorgt.

Dus geen meelopende tape’s of samples, geen voorgekauwde setlist en geen geregisseerde toneelstukjes op het podium. Nee, Noah is altijd 100% zichzelf, 100% live en Noah gaat altijd voor de volle 100% in the partymode!

Dat het muzikaal staat als een huis mag duidelijk zijn. Het is dan ook geen toeval dat in voorgaande samenstellingen Noah vergezeld werd door absolute toptalenten.
Eerder schitterde in Noah o.a. Nikki (winnares Idols 2008 en inmiddels bekend van de hits ‘Hello world’, ‘Bring me down’ en ‘ What did I do’), Chantal van Bummelen (bekend van Barry Hay’s ‘ Bad Candy’ en de ‘ Classic Allstar band’) en monster bassist Kobus Groen (o.a. Miss Montreal, Handsome Poets).

Door haar grote muzikaliteit kan Noah alles live spelen en staat zij zelfs akoestisch haar mannetje. Hierdoor is Noah absoluut overal inzetbaar. Zodra Noah het podium opstapt wordt á la minute de repertoirekeuze bepaald en zijn verzoekjes uiteraard altijd welkom. Hierbij is er altijd volop ruimte voor improvisatie & interactie waardoor geen optreden hetzelfde is!

Ondersteund door een professioneel management, een vaste crew en een onbeperkt arsenaal aan licht- en geluid kan Noah absoluut elke klus klaren.