Foto van Nurlaila Karim

Gage € 2.795,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.795,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Nurlaila Karim boeken!


Nurlaila begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in het musicalwereldje. In 2007 bemachtigde Nurlaila de hoofdrol in de hitmusical ‘The Wiz’. Prompt werd deze musical tot publiekslieveling gekozen en zagen miljoenen mensen hoe Nurlaila iedere avond de sterren van de hemel zong in de rol van Dorothy. Volgens de directeur van Joop van den Ende Theaterprodukties heeft ze 1 van de mooiste musicalstemmen van Nederland. Eerder speelde Nurlaila al hoofdrollen in de musicals 'Fame', 'Miss Saigon' en 'Rent'.

Vanaf april 2008 stond Nurlaila in de musicalklassieker Les Miserables, waarin ze de rol van Fantine vertolkte. Tot en met mei 2009 staat Nurlaila samen met Het orkest Koninklijke Luchtmacht in RockOpera in Concert, een avondvullend concert waarbij het allerbeste uit de bekendste rockopera’s wordt gebracht.

Daarnaast is Nurlaila Karim weer volop beschikbaar voor optredens op uw (bedrijfs)evenementen. Nurlaila is te boeken met het Brand New Day Powerblock: een spectaculaire show waarin alle grote musical- en soulhits zoals "A Brand New Day", "Fame" en "I'm Every Woman" de revue zullen passeren. Binnenkort is Nurlaila ook te boeken met haar Broadway Dreams show: een optreden waarbij Nurlaila de mooiste musical ballads zingt. Een indrukwekkend optreden met begeleiding van een pianist.

Nurlaila Karim is te boeken als:

Pop/Soul show :
- Tape optreden
- Speelduur: 1 x 30 minuten
- Uptempo musical- & soul repertoire
- Inclusief 2 danseressen

Broadway Dreams show:
- Live optreden
- Speelduur: 1 x 30 minuten
- Musical ballads repertoire
- Inclusief pianist

 

Uitgelicht filmpje