Foto van Openingshandeling Het Reuze Kado

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Openingshandeling Het Reuze Kado boeken!


Deze openingsact is zeer geschikt voor een opening op maat waarbij wij een directeur, een spreker of een produkt kunnen intoduceren in de act. Dit tijdens uw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement. Ook kunnen wij dit reusachtige cadeau plaatsen bij de opening van een bedrijfspand, winkelpand of kantoor

U bent van plan om een ludieke openingshandeling te boeken? Stop dan met zoeken want dan is deze reuze kadoverpakking met mooie strikken precies iets voor u. Een feestelijke aankleding van uw entree of podium wanneer dit reuze kado / cadeau de aandacht van uw gasten trekt.  Als het moment daar is licht dit enorme kado langzaam op en worden silhouetten zichtbaar. In de act verwerken wij uw VIP, thema, produkt of doelstelling op verrassende wijze. Uiteindelijk scheurt het kado open komt een indrukwekkend spektakel uit het kado naar voren. De invulling van danseressen, slagwerkers of zangers of een ander idee / thema bespreken wij graag met u.

Wat dacht u van de feestmaand december waarbij deze introductie-act op verrassende wijze kan worden ingezet rondom een actie met Sinterklaas of de Kerstman. Kortom onze openingsacts kunnen aan ieder denkbaar thema worden aangepast.