Foto van Palemiger Spatzen

Gage € 2.850,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.850,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Palemiger Spatzen boeken!


De Palemiger Spatzen bestaan 25 jaar en genieten een grote landelijke bekendheid. Na enige wisselingen in de band staan de Palemiger Spatzen weer als vanouds vol energie op het podium. Harmonikapower noemen ze zelf hun show. Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezingmedleys en covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager, aangevuld met een beetje rock, tex mex en NDW.

Er zijn elf albums verschenen en van de singles haalden, Harmonika Power, Goeie Morgen!, Lalala-lied en 't Is weer harmonikatijd in 1995 en 1996 de hitparade. De Palemiger Spatzen zijn op dit moment weer druk bezig met het opnemen van een nieuw album.   

De muziek is duidelijk 'volkstumlich' en in voornamelijk Duitstalig. De 'steirische' harmonika staat centraal en wordt ondersteund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar en een strakke drums. Anno nu klinken de Palemiger Spatzen iets poppiger dan voorheen, maar ze blijven dicht bij hun roots. Ze spelen het bekende eigen repertoire, maar ook nieuwe eigen nummers zoals 't laeve is mooi'.

De Palemiger Spatzen vierden in 2013 hun zilveren jubileum maar blijven steeds weer verassend vernieuwend op het podium.

Met een nieuwe bezetting, een nieuw geluid en een geheel nieuw decor, zullen de Palemiger Spatzen op zaterdag 3 mei als vanouds een knallend optreden geven in De Bonte Wever te Assen. Covers van o.a. De Alpenrebellen, Klostertaler en de Schurtzen-jager, aangevuld met een beetje rock, tex mex, NDW, en eigen nummers, zullen deze avond zeker voorbij komen en zullen garant staan voor een super avond met de PALEMIGER SPATZEN.