Foto van Pierre Kleinjans

Gage 895,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zanger

Prijs € 895,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid M-Set
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Pierre Kleinjans boeken!


Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Pierre Kleinjans, geboren in Kerkrade en kom uit een muzikale familie. Al van kleins af aan had ik gevoel voor muziek en begon ik op mijn derde jaar met drummen. Al gauw ontdekte ik mijn passie voor het zingen en ging ik meedoen met menig talentenjachten. In 2000 leerde ik mijn huidige vrouw kennen, ieder een kind uit ons eerdere relatie en samen kregen wij nog drie kinderen erbij, een groot en gezellig gezinsleven. In 2008 heb ik mijn zangcarierre op het professionele voet gezet en heb ik een volledig album uitgebracht met daarvan een nummer 1 hit. Meerdere singles hebben zich gevolgd.

Na menig jaartjes heb ik toch de keuze gemaakt om een andere weg in te slaan en komt er een heel mooi en gevoelswaarde nieuwe single uit en samen met mijn huidige producent Richard Poot zijn wij heel druk bezig met de volgende single en een heel nieuw volledig album. Gezien deze gevoelswaarde single en omdat wij woonachtig zijn in het mooie groene Capelle aan den IJssel is mijn keuze ook gevallen om de clipopname in eigen woonplaats te maken vanwege de mooie omgeving.

Binnenkort komt de preview van mijn single uit en kan ik het Nederlandse publiek alvast kennismaken met mijn nieuwe productie. Mijn doel is om mijn passie te kunnen delen met het Nederlandse volk en dat zij mogen genieten van mijn muziek.

Uitgelicht filmpje