Foto van Pieter van der Zweep

Gage 1.295,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.295,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Pieter van der Zweep boeken!


Pieter van der Zweep is 25 jaar oud en komt uit Groningen.
 
Artistieke expressie is zijn drijfveer: Pieter voelt zich helemaal in zijn element wanneer ‘ie zich door middel van muziek kan uitten. Dat blijft niet onopgemerkt, want al op zeer jonge leeftijd weet deze zanger met overtuigende perfomances de aandacht van elk willekeurig publiek te winnen.

De eigen werk carriere van Pieter begon in het Engels. Met het nummer 'Dreams' weet hij direct een plaatsje te verwerven in een talent battle van het RTL4 programma Life 4 You, Ook staat Pieter in de finale van het Radio538 Demo Duel.
Eind 2011 wordt Pieter benaderd door radiostation 100% NL om samen met Do de single 'Vijf Jaar', geschreven door Pieters producer, op te nemen ten ere van het vijfjarig bestaan van de radiozender.
Vanaf dat moment ontdekt Pieter dat het zingen van Nederlandstalige songs hem goed ligt. "Uiteindelijk is Nederlandstalig geen genre maar 'gewoon' muziek in mijn moedertaal, en juist daarom kan ik er voor mijn gevoel veel van mezelf in kwijt"

Zijn eerste eigen Nederlandstalige single Door Jou wordt uitgeroepen tot SBS6 Hart van Nederland 'Zomerhit 2013', de tweede single in september 2013 heeft Pieter speciaal opgenomen voor de gelijknamige film 'Smoorverliefd' met o.a. Johhny de Mol en Anna Drijver. 
Eind 2013 brengt Pieter nog een kerstsingle uit 'Vrolijk Kerstfeest', waarvan de opbrengst volledig naar Serious Request is gegaan. Tijdens Serious Request 2013 zingt Pieter nog een duet in het glazen huis met Laura Jansen, op haar versie van 'Use Somebody'

In juni 2014 is de release van zijn single Je Neemt Me Mee, een zomerse danceplaat geproduceerd door Robert Dorn in samenwerking met DJ/producer Jaz von D.

Ondertussen is Pieters debuutalbum in de maak, dat eind 2014 gaat verschijnen.

Op 16 oktober 2015 komt de langverwachte, nieuwe single Zal De Liefde Winnen uit. Deze knallende popsong is de voorloper van het Nederlandstalige debuutalbum waar Pieter momenteel, samen met producer Robert Dorn, hard aan werkt in de studio. “Sinds het begin van onze samenwerking zijn er zoveel bijzondere en mooie nummers ontstaan, dat het echt geweldig voelt om deze nu uit te mogen werken en te weten dat ze zeer binnenkort op mijn debuutalbum staan”. Het debuutalbum van Pieter staat gepland in het voorjaar van 2016.

Enkele nieuwsfeitjes 'Zal de Liefde Winnen':
 

  •     Vanaf de single-release 16 oktober is de nieuwe single dagelijks te horen op 100%NL
  •     De week na de single-release was 'Zal de Liefde Winnen' paradeplaat bij Sterren.nl
  •     Pieter staat al voor de 2e week in de Sterren.nl TOP 20, op #15.
  •     Op zaterdag 31 oktober was de videoclip als nieuwkomer te zien op NPO1 tijdens de Sterren.nl Top 20.
  •     Op zaterdag 31 okotber komt Pieter binnen op #8 in De Noord 9.
  •     Op 2 november gaf Pieter een leuk interview in de uitzending van de jongerenzender FunX.
  •     Pieter maakt naast zijn videoclip een erg originele lyric-video.
  •     'Zal de Liefde Winnen' staat in de Sterrenparade van RTV Oost.

Uitgelicht filmpje