Foto van PPM Band

Gage 3.250,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands

Prijs € 3.250,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

PPM Band boeken!


PPM is de afkorting voor "Parts Per Million". Voor iedere gelegenheid de entertainmentband bij uitstek. Met haar jarenlange naamsbekendheid is PPM uitgegroeid tot een band met een betrouwbaar karakter: Muzikaal hoog niveau, fantastisch geluid en licht op iedere locatie aangepast, een professioneel management en een nette crew.

Of het nu gaat om een bruiloft, dinerdansant of het grootste evenement: PPM staat garant voor een geslaagde avond. Op aanvraag begeleidt PPM iedere artiest door u geboekt op uw bedrijfsfeest of ander evenement. PPM is voor grote evenementen en/of begeleiding uit te breiden met een blazersectie, percussionist en extra koor. Dat betrouwbare kwaliteit betaalbaar is bewijst PPM al jaren. Laat u zich daarom verrassen door een ongekende veelzijdigheid op gebied van zowel entertainment als repertoirekeuze om u hiermee te overtuigen dat PPM de juiste keuze is voor ieder feest .

In de loop der jaren heeft PPM al op talloze feesten en partijen haar muzikale topklasse laten zien. Hoogtepunten (tot nog toe) waren de optredens als band van Wolter Kroes in Ahoy’ en ook wel de optredens op het jaarlijkse Jordaanfestival in het centrum van Amsterdam met meer dan 15.000 bezoekers en live televisie uitzendingen.

Note: voor bedrijfsfeesten geldt een hogere gage: € 2995,-.