Foto van Prettig Weekend

Gage 400,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Duo

Prijs € 400,00
Duur 1 x 120 min.
Geluid M-Set
Bezetting 2 personen

Informatie aanvragen

Prettig Weekend boeken!


Prettig Weekend is een allround duo inzetbaar op al uw (familie)feesten, recepties, diners, festivals, beurzen, boten, bedrijfspresentaties en evenementen. Een perfecte eenheid van diverse muzikale stijlen, improvisatie en entertainment. Prettig Weekend stemt repertoire, volume, kleding en presentatie af op elke gelegenheid of voorkeur. Mobiel draadloos versterkt met vele presentatiemogelijkheden.

Zanger/Gitarist  Hein Tempelaars heeft het zeldzame talent om in te spelen op elke situatie. Zijn krachtige stemgeluid nodigt iedereen uit tot het meezingen van de meest uiteenlopende liederen. Van Sonneveld tot Borsato, van Boudewijn de Groot tot De Dijk, van Johnny Cash tot R.E.M.’

Accordeonist Johnny Steenbergen neemt U mee op een muzikale wereldreis langs o.a. Franse terrassen, Tiroler Hochzeiten, Zuid-Amerikaanse fiėsta’s en natuurlijk de Amsterdamse grachten. Vele tijdloze melodieėn die iedereen nog wel in een hoekje van zijn oren heeft zitten, worden op virtuoze wijze vertolkt.  

Samen vormen zij Duo Prettig Weekend Met een veelzijdig repertoire weten John en Hein een ongedwongen sfeer te creėren: van rustige achtergrondmuziek, gezellige meezingers tot aanstekelijke dansmuziek. Ambachtelijk, puur, origineel, passievol en met muzikaal vakmanschap! Met hun mobiel draadloos versterkte installatie zijn ze inzetbaar op allerlei feestelijke gelegenheden. Ideaal voor kleinschalige optredens waarbij de gasten graag een praatje maken, terwijl op de achtergrond muziek hoorbaar is. Maar dit duo is ook aan te bevelen voor feesten waar mensen graag een dansje maken. Dit alles op een beschaafd en aangepast volume voor elke gelegenheid.

Gages Voor 2 uur wordt een gage berekend van € 400,00 Voor een optreden van 3 uur € 475,00 Euro Voor een optreden van 4 uur € 550,00 Euro

Uitgelicht filmpje