Foto van Prins Junior Band

Gage 850,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Trio

Prijs € 850,00
Duur 5 x 45 min.
Geluid A-Set
Bezetting 3 personen

Informatie aanvragen

Prins Junior Band boeken!


Even voorstellen…

De Prins Junior Band is een jonge dynamische allround-band die met trots kan terugblikken op een succesrijk muzikaal verleden als gewezen begeleidingsband. 10 Jaar geleden heeft dit orkest zich een nieuw imago aangemeten als Top-100-Band. In Nederland is de groep reeds uitgegroeid tot een muzikaal begrip, getuige de vele optredens van Amsterdam tot Enschede, van Breda tot Zwolle…

Ook België heeft gelukkig terug ‘een goed gevoel’ en sympathie voor het betere live-werk van dit Kempische orkest, die zowel in ‘blue jeans’ als in maatpak de rock-‘n-roll-sixties, de soul-seventies, de disco-eighties en tijdloze slows doet herleven in een muzikale cocktail… de kei-goeie muziek van wel-eer, het betere danswerk van vandaag.

Gewoon een streling voor ieders oor!

Naar ieders wens…

De Prins Junior Band bestaat uit een basisbezetting van drie ervaren muzikanten, die op uw verzoek kan worden uitgebreid met een professionele saxofonist en/of percussionist. Steeds een passende formule voor uw feest, muziek- of dansevenement… van diner-dansant-combo to gala-concertband.

Kortom, voor elk budget een kant-en-klare oplossing!

Muziek met een grote “M”

Het succes van elke band wordt onmiskenbaar bepaald door het repertoire. Een all-round band behoort dan ook een play-list te hebben van klassiek tot hard-rock. Laten we zeggen dat de achter-achter-neefjes van Johan Strauss ook door ons nog van enige auteursrechten kunnen genieten, net als de langharige ‘guys’ van Status Quo. Maar ook Frans Bauer, Wolter Kroes, Drukwerk, The Mavericks, The Beatles, Kool & The Gang, Brian Adams, The Blues Brothers en de jongens van I’m a soul man, Like a sexmachine, I feel good vergeten wij niet.

En dan zijn er natuurlijk nog die 253 andere…

‘Live’… met een grote “L”

Een goed repertoire kan je opbouwen maar een goede naam moet je verdienen! De Prins Junior Band stelt de live-muziek dan ook centraal. Wij durven hierbij inbeuken op de huidige muzikale trend waar digitale ‘hulpmiddeltjes’ niet worden geschuwd. Het spijt ons collega’s: dingen die geen menselijke bijdrage kunnen bieden, horen niet thuis op ons podium! De Prins Junior Band brengt swingende muziek uit een steengoed repertoire en speelt ten aller tijde in op het dansgebeuren.

Ambiance en kwaliteit gaan hand in hand bij ons!

Het orgelpunt… op de juiste noot!

Bovenstaande cocktail geschonken in een passend technisch glaasje… ? Wij beschikken over een tweevoudige “Axis”-geluidsinstallatie welke netjes in de theater-spots wordt geplaatst en probleemloos aan uw noden kan worden aangepast.

Zeg maar: de “Finishing Touch”…

Uitgelicht filmpje