Foto van Projection

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Projection boeken!


De show kan worden uitgebreid of langer opgevoerd worden naar wens. Wilt u uw eigen product, merk of dienst in de act verwerkt hebben? Dan is dit mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Graag doen wij ideeen aan de hand voor de opening van een bedrijfspand, kantoor of winkelcentrum? Wilt u een openingsact boeken maar daarin ook graag uw product of dienst verwerken? Wij produceren voor u een show op maat of kunnen aan een bestaande show elementen toevoegen die de act persoonlijk maken. Een goed voorbeeld hiervan is de act Projection.

Voor deze openingsshow is het van belang dat wij beschikken over minimaal 6 meter hoogte. Naast de opening van uw evenement is deze act ook zeer geschikt om op bouwplaatsen ingezet te worden bij het bereiken van een hoogste punt!

Korte sfeer impressie: Na een dynamisch slagwerkspektakel of een meer feerieke introductie wordt een zangeres zichtbaar met een enorme sleep… Tijdens haar zang blijkt zij langzaam de lucht in te stijgen en wordt haar jurk steeds langer.. Hierdoor ontstaat langzaam een enorm projectiescherm waarop uw logo of een film kan worden geprojecteerd. Een openingsact van formaat!!