Foto van RADIO ACOUSTIC

Gage € 2.100,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.100,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

RADIO ACOUSTIC boeken!


PopDrie jongens, een akoestische gitaar, contrabas en drums. De grote hits uit vooral de Engelstalige popmuziek van de afgelopen 50 jaar, bekend en toch verrassend nieuw. Dat zijn de ingrediënten voor Radio Acoustic, de band die de afgelopen jaren op zeer succesvolle wijze talloze unplugged optredens in Nederland, België en Duitsland heeft gedaan.

Naast optredens in triovorm, doet Radio Acoustic ook optredens met de getalenteerde en innemende zangeres: Djen. De optredens van Radio Acoustic & Djen leveren een mooie mix op van ‘trio-vuurwerk’, swingende soul, gloedvol gezongen pop, pure rock en ‘good old rock ‘n’ roll’ met Djen in een afwisselende rol van leadzangeres en achtergrondzangeres.

Radio Acoustic speelt op kleine tot zeer grote particuliere en zakelijke feesten en evenementen, sfeervol op de achtergrond op intieme locaties als Hotel New York in Rotterdam of volop in de spotlight voor een gehoor van duizenden op grote bekende locaties als De Rode Hoed in Amsterdam en het Beatrix Theater in Utrecht.

Daarnaast is Radio Acoustic regelmatig in de bekendste Nederlandse kroegen te vinden als de Heeren van Aemstel en De Paap. De band verzorgde meerdere keren het voorprogramma van De Dijk, stond ondermeer tijdens de Vierdaagse van Nijmegen op het grote podium geprogrammeerd met René Schuman en Treble, gaf samen met BLØF acte de présence op het Oerrock Festival in Ureterpe en trad in Martiniplaza in Groningen op tijdens de afterparty van een exclusieve Haute Coutureshow van Mart Visser.

Note: B-set         = inclusief geluid tot 750 personen
              C-set         = inclusief geluid tot 1000 personen
              M-set         = monitorset u dient zelf voor het geluid te zorgen
              Excl.         = zonder [exclusief] geluid en techniek
              Backline     = enkel instrumenten en toebehoren
              :: Belichting is niet altijd inbegrepen, dit kunnen wij wel voor u eventueel verzorgen. Laat u daarom altijd door ons informeren over de techniek.

Uitgelicht filmpje