Foto van Raffaela Paton

Gage 1.975,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.975,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Raffaela Paton boeken!


Raffaela Paton wist al op jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden en staat dan ook al vanaf haar 8e jaar op het podium. De bekendheid van Raffaëla begint bij de deelname aan het derde seizoen van Idols in 2006. In deze talentenshow nam ze het op tegen andere deelnemers en wist uiteindelijk de finale te winnen. Vier jaar later maakte Rafaella een ware comeback door deel te nemen aan de kijkcijferhit 'The Voice of Holland' in 2010. Ze werd één van de publiekslievelingen door haar sensationele optredens en geweldige stem.

Raffaela heeft in de afgelopen jaren veel muziek uitgebracht. Haar debuutsingle 'Right Here, Right Now' behield gedurende 8 weken de eerste plek in de Nederlandse Top 40. De hit behaalde ook als eerste Idols-single een plek in de Europese Top 100. Haar met platina bekroonde Album 'Raffaela' heeft 15 weken in de Album Top 100 gestaan en behaalde daar de eerste plek. In 2012 nam Raffaela deel aan het Nationaal Songfestival. Met het uptempo nummer 'Chocolatte' in een sexy verschijning wist ze grote indruk te maken tijdens de liveshow.

Op het podium is Raffaela naar eigen zeggen het gelukkigst. Inmiddels is de exotische maar vooral nuchtere Hollandse met haar waanzinnige stem, uitdagende looks en spectaculaire performance uitgegroeid tot een echt podiumbeest. Haar repertoire bestaat voornamelijk uit nummers van onder andere Tina Turner, Jennifer Lopez, Christina Aguilera Amy Winehouse, Duffy en Aretha Franklin.