Foto van Raymon Hermans

Gage 1.395,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.395,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Raymon Hermans boeken!


Raymon Hermans is geboren op 18 maart 1994 in het Brabantse dorpje St. Willebrord. Al sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen zit hem in het bloed.
Al snel was het duidelijk, Raymon heeft volop talent en is een geboren artiest.

Debuutsingle met vervolg..
In 2010 nam Raymon zijn eerste single op, getiteld; ‘Ik wil bij je zijn’. Door het succes van zijn debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en verschenen de singles ‘De Dag’, ‘De Zomer’ en ‘Neem me mee’. Het leverde de Brabantse zanger veel aandacht op bij Radio en TV-zenders en het publiek in het land. Door deze aandacht stond hij veelvuldig op het podium tijdens grote- en kleine evenementen in Nederland en België om er altijd een super feest van te maken.

2013.. Feestjaar!
Begin 2013 schreef Raymon Hermans de single ‘De Nacht Van Mijn Leven’, de allom bekende producer Kees Tel tekende voor de productie van het gezellige feestnummer. De single vormde een basis voor een reeks van optredens door het land.

Nieuwe single, nieuwe sound 2014..
In Juni 2014 komt Raymon met een gehele andere stijl met de single "Kus Me" Samen met top producer Manfred Jongenelis heeft Raymon een nieuwe sound weten te vormen voor dit zelf geschreven nummer. Er volgde van deze single ook een remix, DJ Kicken bekend van "Ain`t no party like a Alcoholic Party" tekende voor een Zomerse remix van de single "Kus Me"

April 2015, HYPNOSE

De stijl van de succesvolle single "Kus Me" welke in 2014 werd uitbracht slaat aan bij het publiek. Daarom is de nieuwe single "Hypnose" voorzien van wederom dansbare ingredienten, met een volks tintje.

Raymon Hermans is getalenteerd, gedreven, en is een absolute meerwaarde voor uw evenement.

Uitgelicht filmpje


Raymon Hermans in het nieuws!