Foto van Ready 2 Go

Gage 2.495,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.495,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Ready 2 Go boeken!


Allround coverband  Ready2Go laat weer van zich horen!!

100% top entertainment in een nieuwe wervelende show.

Ready2Go is een veelzijdige en krachtige coverband die hun sporen in het commerciële bandcircuit reeds verdiend hebben. De zeer ervaren leden zetten in 2014 een compleet nieuwe show neer die bestaat uit verschillende muziekstijlen. Of je nu houdt  van Rock, Pop, Dance, Latin of Nederlandstalige feest muziek, alles komt voorbij in een avondvullend programma en voor een zeer scherpe prijs. 

Bij Ready2go wordt muziek gecombineerd met een grote dosis humor en top entertainment. Door verschillende medleys en mash-ups heb je echt geen tijd om de dansvloer te verlaten….

Het zeer uitgebreide repertoire maakt het mogelijk dat deze band zich gemakkelijk aan elke situatie kan aanpassen en elke avond succesvol kan laten verlopen. Ook een avond op maat kan gemaakt worden. Ready2go biedt naast live muziek ook zeer veel mogelijkheden op gebied van licht en geluid, zodat het een spetterend geheel wordt op het podium. Improvisatie en interactie is voor deze formatie heel belangrijk zodat elke show weer anders is.

Dus kort gezegd:  Zin in een écht knallend feest? Boek dan nu Ready2go!!!!