Foto van Rein Mercha

Gage 2.500,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.500,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Rein Mercha boeken!


Rein Mercha is geboren op 27 februari 1963 ,woonachtig in Den Haag.

Rein Mercha is een volbloed Sinti zigeuner en is daar ook trots op. Hij is een volksheld onder de zigeunermensen en hij komt uit een zeer muzikale en grootte familie, hij heeft al een aantal cd’s op zijn naam staan.

Rein leeft voor zijn muziek zijn grote hobby, en als enige ter wereld heeft hij een cd uitgebracht "I Soeni" in het Sinti (zigeunertaal) gezongen nummers.

Rein heeft al in diverse tv programma’s opgetreden. En zijn eerste single werd uitgebracht door de NCRV. Hij heeft ook een eigen documentaire over zijn leven deze is genaamd "I Soeni" dit betekent de droom. Hij is in totaal twee jaar gefilmd .Hij was eigenlijk de eerste met een real life soap. Deze film is ook twee keer op de Nederlandse tv geweest Deze documentaire heeft in alle filmhuizen in Nederland gedraaid en zelfs in Canada en New York.

Rein Mercha is ook een van de weinige zangers in Nederland met zo n krachtige stem. Hij hoort bij de top van de live zangers, want wat deze man op het podium laat horen zo zijn er maar weinig.

De tijd is nu rijp om heel Nederland daarvan te laten genieten!


 

 

Uitgelicht filmpje


Rein Mercha in het nieuws!