Foto van Rene Becker

Gage 595,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 595,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Rene Becker boeken!


Gedreven door zijn avontuurlijke karakter klom René jaren geleden spontaan op het podium bij een feestje in de voetbal kantine van zijn cluppie SC Stadskanaal. Het publiek was laaiend enthousiast en voor hij het wist was hij zomaar een veelgevraagde artiest op allerlei feesten en evenementen. Dat zijn grote passie voetbal daar nu voor moet wijken deert de energieke lefgozer niet. ‘Het zingen is spontaan in mijn leven gekomen en ik heb er echt lol in. Dat zangles voor mij zo'n belangrijk vak zou worden, dat had ik vroeger zeker niet verwacht’.

Het leven van René bestaat uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest. Vele van zijn swingende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’ en ‘Als een Komeet’ zijn inmiddels hits in Nederland. De regionale media en radiozenders hebben René Becker in de armen gesloten. René kan zich inmiddels verheugen op een elke dag groeiend aantal fans.

Na René’s eerste album in 2005, met de toepasselijke titel ‘Verwonderd’ is inmiddels ook zijn tweede album verschenen in 2008 bij platen maatschappij Maura Music Zuidbroek. Een professioneel en compleet vervolg op het eerst album met hierop een aantal muzikale hoogstandjes. Een album met wederom vrolijke up-tempo als prachtige rustige nummers, met een aantal zelfgeschreven teksten die heel dicht bij René staan. Dat René een gevoelige en kritische persoonlijkheid bezit, bewijst hij temeer met deze veelzijdige stap in de richting van zijn droom. Het tweede album, getiteld ‘Voor Jou’, draagt hij op aan zijn overleden moeder.

Zijn opgewekte stemgeluid en muziek galmen inmiddels uit vele speakers en zijn onbevangen en openhartige persoonlijkheid maken hem geliefd bij een breed publiek. Dit heeft hem inmiddels gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion. Zijn fans zijn het eensgezind: René Becker gaat ‘Als een Komeet!’

'Je krijgt wat je geeft' is het levensmotto van Rene Becker!  De altijd enthousiaste Rene Becker zit dan ook altijd vol met ideeen en staat steevast bol van verrassingen. Rene Becker is een veelgevraagde artiest op allerlei feesten en evenementen. Vele van zijn swingende nummers waaronder 'Jij bent een wonder' , 'Als een Komeet' en 'Maar Vanavond' zijn inmiddels bekende hits in Nederland.

Zijn opgewekt stemgeluid, stemmige muziek, zijn onbevangen en openhartige persoonlijkheid maken hem geliefd bij een breed publiek en heeft hem inmiddels gebracht van bruiloft tot kroeg en van Mega Piratenfeest tot Stadion.

18 november j.l. verscheen de nieuwste single van Rene Becker 'Laat het Licht aan' 

Gage inclusief geluid tot 500 personen € 795,-

Uitgelicht filmpje