Foto van Rob De Nijs

Gage 8.450,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zanger

Rob De Nijs + Technicus
Prijs € 8.450,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid M-Set
Bezetting 2 personen

Informatie aanvragen

Rob De Nijs boeken!


Tijdloos" ,dat is Rob de Nijs! Al meer dan 40 jaar is Rob een van de meest bekende en geliefde artiesten in Nederland en België met meervoudig goud en platina op zijn naam is Rob een voorbeeld voor de Nederlandse muziekwereld.

Natuurlijk hebben wij in 40 jaar tijd een hoop van Rob de Nijs mogen zien en horen. Zo werd de "Rob de Nijs Show" in 1964 door de VARA gelanceerd. Nadat hij in 1962 de hoofdprijs, een platencontract voor 3 singles, won in "Tuk op talent". Dit was dan ook de eerste stap in zijn glansrijke carrière.In 1973 was de hit "Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen" nog steeds een geliefde song en Rob beklom de hitparades met " Jan Klaassen " en "Ursula". Ook "Malle Babbe"maakte haar entree om nooit meer te verdwijnen en de fans stroomden toe.

In 1982 werd de single "Alles wat ademt" 75.000 keer verkocht; het was een hit die een rijpere, meer bewuste Rob de Nijs weerspiegelde. Zijn fans haastten zich in grote getale naar de winkels voor zijn brede repertoire; voor de LP "Roman" in 1983 , voor "Pur Sang" in 1984, voor "De Reiziger" in 1989.

Halverwege juni ‘96 werd de nieuwe single "Banger Hart" gelanceerd. De single werd uitgevoerd in o.a. een reggae en een trance dance versie. Dit bewees weer eens te meer dat Rob het aandurfde om met verschillende muziekstijlen te experimenteren. In september van dat jaar stond Rob, voor het eerst in z’n carrière, nummer 1 in de Top 50 en de Top 40 met de single "Banger Hart"! Hij had daarmee de toen net opkomende Spice Girls die met "Wannabe" net één week op 1 stonden, van hun plaats verdrongen, en "Banger hart" bleef daar staan. Rob’s eerste nummer 1-hit stond maar liefst zes weken lang op de hoogste plaats! De singles die vervolgens van "De Band, de Zanger en het Meisje" afkwamen als; "Lucinde" en "De tijd staat stil", zorgden er mede voor dat het album ruimschoots platina werd.

Rob de Nijs is een veelzijdig artiest, die al meer dan 40 jaar aan de top staat en geliefd is bij een ieder die een voorliefde heeft voor muziek. De komende jaren hoeven wij hem zeker nog niet te missen en kunnen we samen uitkijken naar wat komen gaat!

Note: Rob de Nijs is voor deze gage UITSLUITEND te boeken voor BESLOTEN (bedrijfs)feesten! Voor openbare optredens is Rob te boeken met live-orkest voor 1 x 50-60 minuten voor: € 14.750,- (Inclusief controlset, monitors/FOH & technici, exclusief FOH, eindgeluid en licht

Uitgelicht filmpje