Foto van Robin S

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Robin S boeken!


De remix van "Show me Love 2008" van Robin S scoorde weer verschrikkelijk goed kwam begin oktober binnen op nr 35 !! Vervolgens stond de single enkele weken op nr 1 genoteerd in alle hitlijsten in o.a. Nederland. Vervolgens is de nieuwe single van Robin S wereldwijd uitgebracht, er wordt goed op gereageerd, maar men vraagt zicht af of het haar eerdere successen zal overtreffen.

Robin S. is een New Yorkse housezangeres die in 1993 drie hits scoort met 'Show Me Love', 'Luv 4 Luv' en 'What I Do Best'. 'Show Me Love' haalt in de Verenigde Staten de Top 5 en is goed voor goud. Show me love wordt eerst in heel Europa grote hit, vervolgens nemen diverse Europese DJ’s de hit mee naar de Verenigde Staten.

In de billboard laat zij o.a. Micheal Jackson achter zich en scoort een nummer 1 hit. Show me love wordt dus ook in de VS goud. In 2002 wordt Show me love opnieuw uitgebracht, o.a. in Duitsland wordt het wederom een top 5 hit.

Vervolgens brengt ze Luv 4 Luv uit, ook deze hit wordt een megahit. Robin S., de 'S' staat voor Stone en krijgt op haar tweede album From Now On (1997) hulp van producer Todd Terry, bekend van o.a. zijn remix van 'Missing' voor Everything But The Girl. Robin S blijft scoren.

Show me Love en Luv 4 Luv zijn nog steeds de meest gedraaide platen in dicotheken en Clubs over de hele wereld. Robin S absoluut een topact van de bovenste plank, een zangeres die nog steeds "echt" kan zingen, wat zeker een aanvulling zal zijn voor ieder feest.

Uitgelicht filmpje