Foto van Romy Monteiro

Gage 4.995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 4.995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Romy Monteiro boeken!


Op het 15e Musical Awards Gala heeft Romy de vel begeerde Award voor aanstormend talent in ontvangst mogen nemen. Stralend bedankte zij tijdens de prijsuitreiking haar moeder Antje Monteiro voor het talent wat ze van haar heeft gekregen! De hoofdrol speelster uit The Bodyguard had in het Beatrix theater in Utrecht nog maar net haar prijs voor aanstormend talent in ontvangst genomen of de musical waarin zij avond aan avond iedereen van de planken mag zingen met de grootste Whitney Houston hits, werd ook nog eens uitgeroepen tot beste grote musical!

De agenda van Romy voor de maanden september, oktober, november en december 2016 is net open. Aangezien deze rijzende ster met buitenlandse allure avond aan avond in The Bodyguard schittert kan zij maar een aantal keren een extra optreden doen. Wees er dus snel bij!

Op veler verzoek heeft Romy haar live repertoire uitgebreid met de grootste hits van Withney Houston. Naast een tweetal 'Greatest Hits-medleys' zullen 'I Wanna Dance With Somebody', 'Run To You' en het prachtige 'I Will Alway's Love You' vanzelfsprekend niet ontbreken!

Romy Monteiro zet een weergaloos optreden neer met repertoire dat we allemaal kennen.
Voor jong en oud is dit met recht het feest der herkenning!

Tevens te boeken met originele Bodyguard Dansers
Meerprijs € 400,- excl. BTW

Romy is ook te boeken in combinatie met Antje Monteiro
1 x 45  minuten € 7495,- excl. BTW ex buma
Inclusief geluid A-set

Uitgelicht filmpje


Romy Monteiro in het nieuws!