Foto van Ronald Moray

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Ronald Moray boeken!


Ronald Moray, geboren in 1964 te Ede, was op jonge leeftijd al gefascineerd door de goochelkunst. In 1988 bereikte Ronald Moray de hoogste plaats in zijn klasse tijdens het wereldkampioenschap goochelen in Den Haag.

In mei 1997 werd Ronald Moray, samen met zijn collega Peter Vogel bekroond tot: Nationaal Kampioen Table-Magic. Tevens won Ronald met Tony Wilson en Peter Vogel de 1e prijs originaliteit, met een totaal nieuwe illusieshow ''The Stooges''. In totaal won Ronald 5 prijzen op dit congres.

De bekroning op zijn werk kreeg Ronald dit jaar tijdens het huwelijksfeest van Z.K.H. Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima, alwaar hij was gevraagd om op te treden voor alle vorstelijke- en koninklijke gasten van het bruidspaar. U begrijpt een betere referentie kan hij niet noemen!

Naast het feit dat Ronald één van de toppers onder de Table-Magic-goochelaars is brengt hij ook een act ten tonele. Het zakkenrollen in combinatie met table-magic is Ronald ook op het lijf geschreven. Alleen of in samenwerking met Peter Vogel rollen zij de meest uiteenlopende attributen.

Ronald Moray was ook het gezicht bij shows van o.a. de Bamboo Beren (afgeleid van het TV-programma van de NCRV en Foxkids), waarin hij de presentator was.
Ook met Tante Soesa zette hij de zaal op stelten in een komisch verhaal dat uitermate geschikt was voor het theater!

www.ronaldmoray.nl