Foto van Roxeanne Hazes

Gage 3.750,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 3.750,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Roxeanne Hazes boeken!


Roxeanne werd op 18 januari 1993 geboren. Familie en vrienden noemen haar liefkozend Rox of Roxy. Op de basisschool komt het er al uit dat zij erg van zingen houdt. Thuis zingt Roxeanne vaak met haar vader André. En schrijft zij samen met hem teksten. Hij vindt dat zij talent heeft en dat zij dat niet verloren mag laten gaan.

In 2004 doet Roxeanne auditie voor 'Kinderen voor Kinderen' en schrijft haar vader haar een briefje dat zij vanaf dat moment altijd bij zich zal dragen. Samen met een aantal klasgenootjes richt ze een bandje op. Zij treden op tijdens schoolfeestjes. Op 23 september 2004 overlijdt haar vader en allergrootste vriend op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne mist hem vreselijk en als zij door SBS6 gevraagd wordt om als 11e kandidaat mee te doen aan het programma 'So You Wannabe a Popstar' bedenkt zij zich geen moment en zegt zij JA . Zij geeft aan dat ze meedoet voor haar vader. Vanaf show 1 (I love Rock 'n Roll) laat zij zien dat zij inderdaad het muzikale talent van haar vader geërfd heeft. Na show 8 is helaas haar 'So You Wannabe a Popstaravontuur voorbij maar Roxeanne heeft dan al een onuitwisbare indruk achtergelaten door in show 7 met 'Ik hou van jou' een eerbetoon aan haar vader te zingen. Nu is 'Ik hou van jou' van Roxeanne uit op single en daarmee is Roxeanne's grootste wens (om naast de cd's van haar vader in de 'platenbak te liggen') in vervulling gegaan!