Foto van Roy Dekkers

Gage 595,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 595,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Roy Dekkers boeken!


Roy is geboren in het Brabantse dorpje Zeeland, waar hij het levenslicht zag in 1987.In zijn kinderjaren was hij al veel bezig met muziek, maar nooit stilstaand bij het feit dat hij zelf artiest wilde worden. Daar kwam eind 2006 verandering in. In elke kroeg of discotheek waar hij kwam greep hij vaak naar een microfoon, met zeer goede reacties als gevolg... Vele mensen spoorde Roy aan om door te gaan met zijn passie: zingen! Het begon allemaal met tuinfeestjes, en bruiloftpartijen..

Maar Roy wilde meer, dus besloot hij na een poosje om een eigen single op te gaan nemen.. Hij kwam in contact met de bekende producer Kees Tel, die voor veel bekende artiesten tophits heeft gemaakt. Het resulteerde in een gigantische feesthit genaamd ''De avond van je leven'' Zelfs de producent van ''Brabantparty'' het bekende programma van Omroep Brabant, kreeg Roy in het oog.

Kortom er zat schot in de carierre van Roy, dus nam hij het besluit een nieuwe single op te gaan nemen. Wederom bij Kees Tel, waar ze samen weer aan de slag gingen voor zijn 2e single ´´Met of zonder´´.

Beetje bij beetje kwam er steeds meer popmuziek voorbij in de optredens van Roy, waar zijn hart toch het meeste naar uit gaat. Hij probeert een weg te vinden om een zeer breed publiek te kunnen vermaken, want dat is waar het hem allemaal om draait. In de toekomst zullen jullie dan ook nog veel van hem gaan horen, met eigen nummers die richting de popmuziek gaan. Zijn wens is om gewoon heel ver te komen, en nog veel mensen te mogen verblijden met zijn muziek.

 


Uitgelicht filmpje