Foto van Royal Beat

Gage € 3.495,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 3.495,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Royal Beat boeken!


Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie.  Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis.Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote danceknallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock. De grootste hits met een fantastisch sterke sound worden door The Royal Beat verweven in een grandioze show. Van David Guetta tot M.C. Hammer is het alleen maar mogelijk om te dansen op de muziek van Royal Beat.

Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland! Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel.

De band is te boeken in twee verschillende varianten, voor iedere gelegenheid de juiste invulling!

Royal Beat #Festival Edition
Een show die een indruk achter laat van een hedendaags topconcert...
1 x 90 minuten (in overleg ook 2 x 60 minuten mogelijk)

Royal Beat #Business Pack  Invulling op maat, geschikt voor iedere gelegenheid en altijd met dezelfde kwaliteit en energie...
2 x 60 minuten (in overleg ook 3 x 45 minuten mogelijk) 

Uitgelicht filmpje