Foto van Rudolph van Veen

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Rudolph van Veen boeken!


Met meer dan 16 jaar TV-ervaring (o.a. Life&Cooking en Life4You) heeft hij in vele programma’s gekookt en gebakken. Daarnaast maakte hij diverse goed scorende programma’s voor 24Kitchen en stond hij aan de basis van het succes van deze zender. Rudolph zal ook komend TV seizoen diverse nieuwe programma’s gaan presenteren bij de grote zenders.

Rudolph heeft begin dit jaar ook besloten om een eigen communicatieplatform op te zetten dat gaat over eerlijke voorlichting met betrekking tot eten: waar komt je eten vandaan en hoe kan ik dat leuk en gezond bereiden!?

Ook doet Rudolph regelmatig presentaties in het land. De ervaring die hij de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan met oa workshops, masterclasses en theater maakt hem all round. Door zijn spontaniteit, schat aan kennis op foodgebied, professionaliteit en toegankelijkheid weet hij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten. Hij is dan ook een graag geziene host op food evenementen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Motiveren zit Rudolph in zijn DNA: natuurlijk, ongedwongen en verrassend gebruikt hij metaforen uit zijn wereld en vertaalt die naar zakelijke motivatietrainingen die hij regelmatig geeft in het land. Hij doet dit voor banken, verzekeraars, en allerlei bedrijven die op een gezonde manier willen nadenken over het leven, het werk en het belang van hun werknemers.

Als inspirerende motivational speaker geeft Rudolph aan de hand van voorbeelden uit het heden en het verleden een inzage in zijn carriere. Hij geeft weergaloos weer dat succes begint bij jezelf. Deze presentatie is een ware inspiratie douche die al jaren zeer succesvol is!

U kunt Rudolph boeken voor deze inspiratie sessies voor grote en kleine groepen.

Rudolph is op evenementen en bedrijfsfeesten uiteraard ook in te zetten voor :
- Kookworkshops
- Kookdemontraties
- Kookmasterclasses
- Diners
- Productdemos

Uitgelicht filmpje