Foto van Sander Hoogendoorn

Gage € 1.150,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.150,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Sander Hoogendoorn boeken!


Sander Hoogendoorn ziet het levenslicht in Delft, waar hij opgroeit onder oma’s vleugels, die naast hem woont. Een beetje dwars is hij al op de basisschool en dat is op de middelbare school nog niet anders. Gelukkig is hij een charmante jongen en weet hij zijn leraren in te palmen. Hij geniet in zijn pubertijd van metal en punk, maar ook van trance en hardstyle. Dat past niet in een overzichtelijk hokje en dus is hij een vreemde eend in de bijt. Na het VWO is hij zoals het een gezonde Hollandse jongen van zijn generatie betaamt aan het zoeken naar een goede toekomstinvulling. Van het een komt het ander en voor hij het weet is hij koerier voor een supermarkt.

Radiocarriere

Hoe heeft Sander dan de weg naar het mengpaneel weten te vinden? Opa brengt de uitkomst met een mengpaneeltje op zolder. Vanaf zijn tiende zit hij dagen te zwoegen met die knoppen. Daar besloot hij ook om DJ Tiësto te worden. Dat is hij uiteindelijk niet te geworden. Maar radio leek hem ook wel wat. Hij gaat dan aan de slag bij de RAZO (Delftse Radio Ziekenomroep). Al snel krijgt Sander zijn eigen programma bij Stadsradio Delft. KX Radio volgt al snel.

Daar presenteert hij 1,5 jaar op zondagmiddag Sanday, waar hij elke week een meisje uit eten vraagt. Maar hij draait ook al rap doordeweeks: De Koene Sandershow en Hi Ha Hoogendoorn. Tegenwoordig presenteert hij nog steeds op KX Radio. Daarnaast draait hij platen in een kroeg in Utrecht (Stairway to Heaven) op de vrijdagavond.
 3FM

Met de complimentjes van Fred Siebelink en Rob Stenders op zak stuurt Sander een demo naar de 3FM DJ school en voilá… daar is hij dan! Hij kan niet wachten de wereld kennis te geven van zijn privéleven en gekke spelletjes te doen met luisteraars. Op die manier probeert hij de hoge omes bij 3FM te imponeren.

Sander Hoogendoorn “Hoogie” hoor je ieder weekend op 3FM

Zaterdag en zondag tussen 12.00 en 14.00 uur is Sander te horen op 3FM met zijn programma “Sanderdome”. En elke zaterdagavond tussen 19.00 & 21.00 uur “That’s Live” op 3FM.

Buiten dit radio schema is Sander ook beschikbaar als DJ in het Land. Van festival tot feesttent, Sander maakt van elke party een feest!

Uitgelicht filmpje