Foto van Sasja Brouwers

Gage 650,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 650,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Sasja Brouwers boeken!


Haar zangtalent kwam aan bod in diverse musicals en tv programma’s, waaronder de musical 'Cyrano' van Joop van den Ende.

In 2003 zagen we Sasja Brouwers deelnemen aan het Nationaal Songfestival en scoorde hoge ogen met haar nummer "Rauw", welke negen weken in de hitlijsten stond.

De combinatie van zangeres en moederschap bleek lastig en Sasja koos voor het laatste. Na zich enkele jaren voornamelijk te hebben gewijd aan haar twee dochters, liet Sasja Brouwers mei 2011 weer van zich horen met een fantastische nieuwe single "Jij bent de liefde van mijn leven".Wij vroegen de zangeres waarom nu? Sasja: "Het lag voor de hand, ik ben nu eenmaal een podiumdier en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Bovendien zijn mijn fans altijd bij me gebleven en gaven mij de inspiratie om deze uitdaging aan te gaan." Deze single werd uitgereikt door Wolter Kroes.

In november kwam de volgende single "Van hier naar oneindig". Patricia Paay is zo onder de indruk van Sasja haar doorzettingsvermogen dat zij deze single heeft uitgereikt.

Mede door haar doorzettingsvermogen", volgens Jeroen van der Boom, werd Sasja winnares van een online auditie en mocht ze 17, 18 en 19 mei optreden bij Toppers in Concert in de Halftime Show. "Een geweldige ervaring om op te treden voor 67.000 mensen en dat 3x!", aldus Sasja.

Mei 2012 werd de 3e single een feit: "Jij Hoort Bij Mij". Inmiddels werkt Sasja hard aan een album.

Laten we hopen dat Sasja met haar aanstekelijke lach haar droom kan waarmaken. Zij is er helemaal klaar voor en dat zal niemand ontgaan.Uitgelicht filmpje