Foto van Sieneke

Gage 1.295,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.295,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Sieneke boeken!


Sieneke, winnares van het Nationaal Songfestival 2011 met het nummer Shalalie, prachtige pure zangeres van het Nederlands lied!

Ondanks dat Sieneke niet wist door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft zij toch de harten van vele Nederlanders gestolen. Zij voelde zich gesteund door de veelal positieve reacties en kon met opgeheven hoofd terugkijken op een zeer bijzondere periode. Platenmaatschappij NRGY Music (Tom Peters) wilde ook dolgraag verder met Sieneke en zodoende werd een contract getekend voor maar liefst 3 albums.

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het verzamelen van liedjes met prachtige songteksten, iets waar Sieneke zeer nauw bij betrokken was. De vriendschapsband die zij in de afgelopen tijd met componist/songtekstschrijver Jeffrey Weber opbouwde zorgde ervoor dat er liedjes gemaakt werden die erg dicht bij haar gevoel lagen.

Samen met gelegenheids producersduo Marianne Weber en Hans Aalbers heeft Sieneke het beste van zichzelf gegeven om het Nederlandse publiek een album te schenken die in menig huiskamer, kroeg of feest voor een lach en een traan zullen zorgen, een prachtige CD te schenken.

Onlangs stond ze op ’t festival Dutch Valley en voor deze nazomer presenteert ze haar nieuwe ‘feest’ single "Het Gat Van De Deur". De plaat is al geliefd tijdens haar optredens en Sieneke vertolkt het lied op haar geheel eigen wijze wat bij de vele liefhebbers goed in de smaak zal vallen.

Deze single is geschreven door Jeff Weber en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Het is de voorloper van haar nieuwe album dat in 2016 wordt verwacht. 

Na het succes van Sieneke met 'Het gat van de deur' is nu 'Lieg toch eens een beetje beter' uitgekomen. Wederom een zeer gezellig nummer die direct paradeplaat is geworden bij Sterren.nl. Beluister hieronder de nieuwe single van Sieneke!

Voor kleine kroegen en besloten feesten (< 200 personen): 1.295,- ex.

Uitgelicht filmpje