Foto van Sonja Silva

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Sonja Silva boeken!


Sonja Aldina Silva werd geboren op 1 februari 1977 in Rotterdam. Sonja begon op 16-jarige leeftijd te werken als model. Na een paar jaar besloot ze te stoppen met het modellenwerk. Precies op dat moment kreeg ze een aanbieding van een kledingmerk om een jaar lang shows te lopen. Via dit merk ontmoette ze Spiros, die op zoek was naar backing vocals. Ze vormde samen met drie anderen de vaste backing vocals van Spiros. Er volgden vele tv-optredens in diverse programma's. De organisatie van Miss Nederland vroeg Sonja mee toe doen aan de finale van Miss Zuid-Holland. Twee weken later stond ze in de finale van Miss Nederland. In oktober 1997 werd ze tot Miss Nederland gekroond en een maand later reisde ze af naar de Seychellen om daar Nederland te vertegenwoordigen op de Miss World verkiezingen. Dit vormde het echte begin van haar carrière...

Na haar terugkomst uit de Seychellen werd Sonja gevraagd een screentest te doen voor een programma op FOX8. Vanaf een maand later presenteerde ze vier maanden lang het programma Zak. Na het vertrek van Sylvana kon Sonja het R&B-programma bij TMF overnemen. Al snel deed ze daarnaast de USA Charts, de Factory Facts en het dagelijkse live programma De Dag Top 5 er 1 keer per week bij. Sonja groeide enorm en al snel bleek ze één van de populairste VJ's te zijn geworden. Sinds 1 september 2001 is Sonja werkzaam bij de populaire zender Yorin. Ze presenteerde o.a.Yorin Travel, Wannahaves en Dance Valley. Van april tot juni 2003 was ze weer te zien bij Yorin, in de populaire soap Onderweg Naar Morgen.

Van oktober 2002 tot eind mei stond Sonja gemiddeld twee dagen per week op de planken voor de musical Copacabana, waarin ze de rol van Conchita Alvares vertolkte, als alternate van Sophia Wezer. In de zomer van 2003 is Sonja in Salou geweest voor de opnames voor een gastrol in Costa!.

In maart 2007 doet Sonja mee aan het swingende programma Just The Two Of Us op Tien, samen met Syb van der Ploeg gaat zij de muzikale strijd aan met acht andere bekende Nederlanders. Sonja bereikt met haar zangtalent de halve finale. Van de jury krijgt zij regelmatig te horen dat zij een goede zangeres is.

In het programma Celebrity Poker op Tien is Sonja de winnaar van haar tafel. Hiermee behaalt zij direct een plaats in de finale.

Note: naast zangoptredens is Sonja Silva ook beschikbaar als presentatrice voor max. 4 uur. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en de gage!