Foto van Starkoo 2.0

Gage € 995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Starkoo 2.0 boeken!


Marco, zanger/entertainer in hart en nieren, is geboren in Amersfoort. Eind jaren tachtig gaat hij serieus beginnen met zingen, volgt hij zanglessen en is hij regelmatig te vinden op diverse talentenjachten. Al snel blijkt dat Marco talent heeft. Hij voelt zich op het podium echt thuis en het contact met zijn publiek is zijn sterke punt.Zo weet hij met de juiste muziekkeuze het publiek keer op keer naar zijn hand te zetten.

Na veel opgetreden te hebben in het Nederlandse kroegencircuit (o.a. als vaste zanger/ entertainer bij Bolle Jan (A’dam) en de Apres Ski Hut (R’dam)) vond hij dat het tijd werd om zijn carrière definitief een serieuzere en professionelere wending te geven.

Dit gebeurde doordat hij ten tijde van zijn eerst single (de dubbele A-kant Suzanne/Annabel) zijn artiestennaam omdoopte tot Starkoo en om zijn optredens wat meer kracht bij te zetten op ging treden met 2 danseressen: Tamara en Irene.

Vanaf dat moment is het snel gegaan: door middel van hits, zowel in de hitlijsten als in het clubcircuit als "Laat me nu toch niet alleen", "Zo ver weg", "Ik wil je", "Mag ik naar je kijken" en "Dat ben jij" is Starkoo uitgegroeid tot een zeer belangrijke naam in het party-circuit. Niet voor niets werd hij 5 x uitgeroepen tot beste Party-artiest van Nederland.

Starkoo is terug, en hoe!!

 

Nadat Marco Rebergen om persoonlijke redenen heeft besloten te stoppen met optreden onder de naam Starkoo is de zoektocht gestart naar de perfecte vervanger aangezien er nog steeds ontzettend veel vraag is naar deze inmiddels legendarische feest-act.

Die hebben we gevonden!

De keuze is gevallen op Alberto, een zanger die qua entertainment exact dezelfde achtergrond heeft als Marco aangezien hij bekend is van de Skihut in Rotterdam en daarnaast van The Carrousel People. Alberto gaat dus optreden onder de naam Starkoo 2.0.

Inmiddels zijn de eerste try-outs en officiële optredens geweest en deze waren een groot succes.

Uiteraard borduren we voort op de act zoals deze was en wordt deze uitgebreid met nieuw materiaal waar ook Starkoo producer van het eerste uur, Marco Leeuwis, de regie in handen heeft. De eerste single is verschenen in de vorm van “Later als je groter bent”, een remake van de hit van Blof en later ook Tino Martin. 

Uitgelicht filmpje