Foto van Stavros Martina

Gage € 650,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 650,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Stavros Martina boeken!


Stavros Martina’s remixen knallen wekelijks door de speakers van de beste clubs van Nederland en het buitenland. Zijn remixen zijn inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken en geluisterd op verschillende kanalen als Youtube en Soundcloud. Zijn remix van het nummer Freedo – Champion sound stond zelfs op nummer 1 op de meest gewaardeerde dj site van de wereld Beatport! Dj Stavros Martina is nu te boeken voor de vetste Festivals, Clubs & Bars. Zijn mixing skills zijn fenomenaal en dat is ook te merken want zijn Mixtapes zijn al meer dan 300.000 keer gestreamd en ontelbaar vaak gedownload. Zijn live gigs zijn dan ook spectaculair te noemen!

Overal waar hij komt zijn de mensen niet meer te houden als hij op het podium staat. Stavros houdt er van om het publiek te verrassen met zijn exclusieve Eclectic style en natuurlijk de beste remixen. Zijn shows zijn energiek met een hoog entertainment gehalte. Hij stuitert samen met Amigo Mc Don Espresso achter de Dj Booth en gaat voor de hoogst haalbare bar omzet door net dat beetje extra te geven!

Stavros is sinds kort lid geworden van de Eclectic 030 familie en is hiermee op de radio geweest bij FunX. Ik heb zijn interview die een korte mix bevat in de bijlage gezet. De mix bevat eigen Stavros Martina tracks en remixen. Ook is zijn remix Doekoe van Def Rhymz afgelopen tijd te horen geweest op Slam FM. 
17 maart kom zijn nieuwe eigen track uit dit is een collab met Jaffa King en Masta!

Uitgelicht filmpje