Foto van Sugar & Spice

Gage 875,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Duo

Prijs € 875,00
Duur In overleg
Geluid A-Set tot 300 pers.
Bezetting 2 personen

Informatie aanvragen

Sugar & Spice boeken!


Sugar & Spice and everything nice” zo gaat het bekende Amerikaanse gezegde. En de naam Sugar & Spice verraadt het eigenlijk al een beetje. Soms zoet, soms pittig, en verder alles wat leuk is. Vanwege de unieke combinatie die Wendy en Dave vormen, is Sugar & Spice werkelijk tot alles in staat.

De interactie die Wendy en Dave hebben, zowel samen als met het publiek, is bijna uniek te noemen. Ze zijn volledig op elkaar ingespeeld en hebben de grootste lol samen. Werkelijk niets is ze te gek!

Door hun jarenlange ervaring in de entertainment business weten ze precies hoe ze een feest of evenement aan moeten pakken en kunnen zij op elke situatie feilloos inspelen. Of het nu gaat over jazzy songs, leuke dansliedjes, of snoeiharde rock zoals Rammstein, Sugar & Spice brengt het allemaal even overtuigend.

Afgelopen zomer hebben ze hun eerste eigen hitje gehad met “De zon achterna”, een ’s zomers liedje opgenomen in de studio van Frank van Etten, en dit smaakte zo naar meer dat er wederom plannen zijn om een nieuwe single op te gaan nemen.

Kortom, Sugar & Spice is niet zomaar een standaard duo, het is DE smaakmaker voor uw feest!

Duo Sugar & Spice is avondvullend te boeken, maar ook als tape-act van 30 minuten.

Uitgelicht filmpje