Foto van Superpianoshow

Gage 1.095,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Pianoshow

Prijs € 1.095,00
Duur 4 x 45 min.
Geluid B-Set tot 500 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Superpianoshow boeken!


Elk feest zijn eigen muziek. Dat kan..... De Superpianoshow heeft als enige voor elk type evenement de juiste muziek, de mogelijkheden zijn eindeloos.Zie de diverse muziek promo's voor een juiste impressie.
Deze avondvullende show staat naast het succesvolle feest aspect en muzikaliteit ook bekend om zijn zeer complete en uitgebreide lichtshow. Niet alleen muzikaal maar ook visueel een aanwinst op uw evenement. Deze show is te boeken voor alle denkbare evenementen  zoals, festivals, horeca, besloten feesten, gewone, zilveren en zelfs gouden bruiloft, scholengemeenschappen, dansscholen, personeel feesten en alle bedrijf- en marketing evenementen. De meest indrukwekkende Glamour ( Vegas Like) Piano show van Nederland!
Entertainer "Pur Sang" met meer dan 33 jaar show ervaring, als conservatorium opgeleide vak musicus. Mede door zijn creativiteit in show realisatie, ontwerp en uitvoering. Maar vooral door de liefde voor zijn vak, komt dit alles samen in één pakket.
Het is vergelijkbaar met de Booming piano's of de Crazy Piano's concepten maar dan nog spectaculairder. De voor de helft van plexiglas "One of a kind" piano zit vol met verlichting. Dit maakt deze piano een echte bezienswaardigheid, een regelrechte kameleon zoals u nog nooit heeft gezien.
Daarbij heeft de piano het geluid van een complete band en een lichtshow, waar een ieder op uw evenement versteld van gaat staan. Je moet er gewoon naar blijven kijken "Het is ongelooflijk!"

Uitgelicht filmpje