Foto van Tatjana

Gage 6.995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 6.995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Tatjana boeken!


De bekendste tv-babe van Nederland heeft Tatjana. Een graag geziene gaste op uw feest!

De exotische Tatjana is één van de grootste namen in Kroatië. Ze werd geboren in Kroatië waar ze aan de middelbare school studeerde. In 1979 verhuisden Tatjana, samen met haar moeder naar Rotterdam in Nederland, waar ze een nieuw leven opbouwden.

Al snel werkte Tatjana als model voor belangrijke tijdschriften in zowel Nederland als het buitenland en verscheen ze in televisie commercials. Eén van deze commercials trok de aandacht van top filmproducent Maas die bezig was met een nieuwe film; Flodder. Hij was op zoek naar een jonge beeldschone actrice die de rol van ondeugende dochter van de Flodder. De rol bleek Tatjana op het lijf geschreven. Flodder werd Nederland's meest succesvolle film ooit , bekeken door meer dan 2,5 miljoen mensen in dat kleine land.

Tatjana was altijd al geïnteresseerd in een zang- en dans carrière. Na diverse jaren zangles gevolgd te hebben, bracht ze in 1987 haar eerste single 'Baby Love' uit. De volgende single werd een top 10 hit in heel Europa 'Çhica Cubana', en later in 1989 scoorde ze een hit met de single 'Awake Boy'.

In 1992 nam Tatjana een Europese duet op met de Nederlandse zanger Gerard Joling de pop klassieker 'Can't Take My Eyes Off You'. In 1994 poseerde ze voor de eerste Tatjana Kalender.