Foto van The Bitterballs

Gage € 1.995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

The Bitterballs boeken!


The BitterBalls is een Rock’n Roll formatie uit Nederland. De groep geeft een jaren 50 gevoel aan moderne popliedjes. Enkele voorbeelden hiervan zijn "I Gotta Feeling"van The Black Eyed Peas en "Rehab" van Amy Winehouse.

Ook de Rene Froger hit "Nobody Else" is van een BitterBalls sound voorzien. Oude liedjes worden op verrassende en herkenbare wijze weer nieuw als The BitterBalls zich erover ontfermen.

Het mag geen geheim zijn dat de bandleden Rogier, Koen en Chris zich sterk hebben laten inspireren door de internationaal scorende groep The BaseBalls. Bij wijze van toeval ontstond bij Rogier het idee om een vergelijkbare groep te formeren. Dit idee wordt gelijk opgepakt met zijn muzikale vrienden Koen en Chris. Enkele dagen later rolt de eerste BitterBalls cover uit de studio. In familiaire kring wordt er laaiend enthousiast gereageerd op de track. Vanaf dat moment besluiten de mannen om het project voort te zetten en aan meerdere nummers een BitterBalls draai te geven. Met deze eigen creativiteit en producties wil de formatie graag laten zien veel meer te zijn dan een BaseBall spin-off.

Hun live tour bestaat uit eigen creaties van internationaal bekende tophits. Een feest van herkenning, maar dan anders! Een Rock en Roll Show waar de energie vanaf spat.

Uitgelicht filmpje