Foto van The Dutch Tenors

Gage € 3.975,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 3.975,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

The Dutch Tenors boeken!


The Dutch Tenors het was in het voorjaar van 2010 dat Paul Walthaus en Jurko van Veenendaal besloten hun krachten te bundelen en hun droom waar te maken: het formeren van hun eigen band, bestaande uit louter mannelijke vocalisten, waarbij persoonlijke muzikale smaak en vooral vocale kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Een zoektocht naar mede-bandleden volgde. Na maanden van scouten, auditeren en repeteren werden die gevonden in Charly Luske, Rudy Hellewegen en Alex Risch. ‘The Dutch Tenors’ waren geboren!

In augustus 2010 is de eerste try-out een feit. The Dutch Tenors treden op tijdens Sail 2010 in het Amstel Hotel. Met een frisse bewerking van Gerry Rafferty’s “The Right Moment” en een spannende uitvoering van “Purple Rain” oogsten de mannen louter positieve reacties. De eerste stap is gezet en de weg vrij voor meer ontwikkeling.

Na deze eerste try-out gaan The Dutch Tenors met producer/componist Eelco Claassen op zoek naar nieuwe nummers. Twee juweeltjes van weleer worden door Eelco onder handen genomen en krijgen de vuurdoop tijdens de opening van de RAC Hallen in Den Haag: de uitvoeringen van Mr. Mister’s  “Kyrie Eleison” en de Staying Alive hit “Far From Over” blazen iedere bezoeker omver.

Met een enorme vocale kwaliteit en een unieke semiklassieke uitvoering van gloednieuwe arrangementen staan The Dutch Tenors garant voor een unieke show die in Nederland ongeëvenaard is.

Uitgelicht filmpje