Foto van The Guys N' Dolls

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

The Guys N' Dolls boeken!


De Britse formatie Guys n’Dolls gaan weer optreden in de originele bezetting.
De band , die bestaat uit de leden Julie Forsyth, Martine Burnett, Thereza Bazar, David van Day, Paul Griggs and Dominic Grant geeft deze zomer een concert in Nederland onder de naam"Guys n’Dolls Re-United".

Het concert in Nederland is de aftrap voor een groot aantal internationale optredens voor de groep. Naast Nederland zijn de drie zangers en de drie zangeressen ook te zien op podia in Belgie en in Engeland.

Een registratie van de concerten verschijnt later op DVD en CD. De popgroep werd opgericht in 1974 als tegenhanger van de Zweedse groep Abba.

Ruim tien jaar was de band actief en scoorde hits in verschillende Europese landen met liedjes als "You don’t have to say you love me, Broken Dreams, Our Song , en hun mega hit "You’re my World".

Na het uiteenvallen van de band in 1985, gaan Grant & Forsyth verder als Duo. Met hulp van de Nederlandse producer Peter Koelewijn oogsten ze veel succes met diverse country albums. Martine Burnett scoort in 1989 nog een hit met Rob de Nijs met de single, duet ( Ik hou alleen van jou". Van Day en Bazar, verlaten de Guys n’Dolls al eind jaren zeventig. Zij richten het duo Dollar op die in Engeland diverse top 10 hits scoorde.

Uitgelicht filmpje