Foto van The New Party

Gage vanaf 3.350,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands
Orkesten

Bruiloftengage
Prijs € 3.350,00
Duur 3 x 50 min.
Geluid M-Set tot 300 pers.
Bezetting 11 personen

Inprikgage
Prijs € 3.995,00
Duur 3 x 50 min.
Geluid A/M-Set
Bezetting 11 personen

Openbare gage
Prijs € 4.500,00
Duur 3 x 50 min.
Geluid Incl. tot 1000 pers.
Bezetting 11 personen

Informatie aanvragen

The New Party boeken!


Avondvullende top act / Gratis DJ / Artiestenbegeleiding / Talentenband

Maak van jouw feest een non-stop-party met deze professionele (10-koppige) band, inclusief gratis DJ.

The New party bestaat uit 3 vocals, 3 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Dance Classics, allround repertoire en de grote hits van nu, ze komen allemaal voorbij.

De gratis dj zorgt ervoor dat ook voor en na de optredens iedereen op de dansvloer blijft, zo ontstaat een non-stop party, die tot in de puntjes is verzorgd. Niet alleen de muziek, maar ook de techniek, het licht, de choreografie en de kleding is topkwaliteit. 

We waarschuwen je dus alvast: boek The New Party en de kans is groot dat jouw gasten aan het eind van de avond niet meer op hun benen kunnen staan.

Live artiestenbegeleiding? Veel artiesten treden regelmatig op met een geluidsband. Maar het is natuurlijk veel leuker om ze live te laten begeleiden door The New Party: dat heeft pas impact! Informeer naar de mogelijkheden.

Uw eigen talentenband? Misschien is er binnen uw bedrijf wel meer (muzikaal) talent aanwezig dan u dacht!? Muziek verbindt! Daarom biedt The New Party de mogelijkheid om – samen met uw collega’s – live op te treden. Onder muzikale begeleiding van de band en bandleider Bram Smeele, en onder vocale begeleiding van onze vocal-coach; Robin van Beek (vocal coach team Ali B TVOH) brengen wij Jouw talent tot leven! Informeer naar de mogelijkheden.

Optioneel: DJ inclusief booth         € 250,00 Ledwall 4m00x2m00          € 575,00 Begeleiding artiesten      Op aanvraag

Uitgelicht filmpje