Foto van The Pianoroom

Gage € 1.750,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.750,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

The Pianoroom boeken!


The Pianoroom werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Als singer-songwriter, zichzelf begeleidend op de piano won hij in 2001 de Grote Prijs van Nederland.

Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’s op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering.

Maandenlange audities leverden het gewenste resultaat: 4 pianisten,2 bassisten en 2 drummers vormen nu met Ernesto het ijzersterke collectief 'The Pianoroom'. Een groep gelouterde professionele muzikanten. De onderlinge 'chemie' is groot. Drie pianisten, elk met een volledig eigen sound en "smoel" rouleren op een showavond. Daarbij vakkundig ondersteund door bas en drums.

De muzikanten houden op ieder moment 'feeling' met het publiek. Speciale Pianoroom-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianoroom begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem.

Met The Pianoroom bepaal jezelf je muzikale sfeermenu.

Note:The Pianoroom is een kleinere setting van grote broer The Pianohouse en bestaat uit twee pianisten die hun vak verstaan. Bij uitstek geschikt voor sfeervolle achtergrond tijdens recepties, productpresentaties of een zakenbeurs.

Ook te boeken in grotere setting met een drummer en geluid tot 400 personen voor: € 1995,-.

Uitgelicht filmpje