Foto van The recipe

Gage 3.995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands
Orkesten

Prijs € 3.995,00
Duur 3 x 50 min.
Geluid Incl. tot 350 pers.
Bezetting 7 personen

Informatie aanvragen

The recipe boeken!


Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme waarmee we ons als coverband elke show onderscheiden! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Hoe is The Recipe ontstaan? Vaak misten we iets op een feest met muziek, misschien herken je het:

•    we vonden live bands vaak saai: ze spelen meestal lange nummers en nét als het feest op gang komt wordt dit hinderlijk onderbroken door pauzes tussen de nummers. •    bij een DJ misten we het gevoel van een dampende echte live band en viel er voor publiek weinig te genieten omdat er op het podium niets gebeurt.

The Recipe is the best of both: snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals je kent van een DJ, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband. Je hoeft dus nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest! 

Hier is dat feestje!  We garanderen 100% dansbaarheid en geen moment verveling en maken dit op alle mogelijke feesten waar. De beste manier voor jou om hier zelf achter komen is te proeven van ons recept, het liefst live bij een (openbaar) optreden of anders via het materiaal op deze site: oordeel zelf maar! Wij spelen om van elk feest een succes te maken, dat maakt The Recipe tot de ultieme feestband.

Note:  Prijs The Recipe standaard voor geluid tot 1000 personen € 4195,00 ex BTW ex Buma Prijs voor XXL Show vanaf € 5295,00,00 incl. licht/geluid tot 350 pers Prijs XXL show met geluid tot 1000 personen € 250,00 ex BTW extra . De bedragen zijn *Inclusief LED-screens, laser, CO2- en confettikanonnen. De band speelt binnen een tijdsbestek van 4 uren, met een opbouwklaartijd van 60 minuten ervoor. Voor eventuele extra uren voor- of achteraf zullen wachturen in rekening worden gebracht.

Uitgelicht filmpje